ToPo otti kiinnityksen naisten Divarin voittoon

© Kuva: Ilari Isotalo

Torpan Pojat yllätti Helmi Capitalsin jo toistamiseen naisten Divarin finaalisarjassa lauantaina. ToPo päätti vahvan koitoksen 79–55-voittoon.

Torpan Poikien ja Helmi Capitalsin välinen finaalisarja jatkui lankalauantaina Helmi Capitalsin kotiluolassa Helmi Centerissä. Torpan Pojat oli tyly vieras ottelussa ja haki voiton selkeästi numeroin 79–55 (36–21). Ottelusarja ja naisten I divisioonan voitto on katkolla ToPolle 3. huhtikuuta.

ToPo aloitti lauantaisen koitoksen todella väkevästi pitämällä Helmi Capitalsin hyökkäyksen aisoissa ja onnistumalla pirteästi omassa hyökkäyspäädyssä. Toisen neljänneksen ToPo päätti viiden pisteen voittoon poistuen tauolle 15 pisteen keulilla. Tauon jälkeen Helmi Capitals sai ryhtiä hyökkäystekemiseensä, mutta ToPo nosti hyökkäyksen tason tappiin päätösneljänneksellä rymistellen selkeään voittoon.

Torpan Poikien avainpelaaja lauantaina oli Laura Saarinen 18 pisteellä ja 13 levypallolla. Myös Meriem Eerikinharju (17/5/2) ja Laura Juhola (13/4/3) pelasivat korkealla tasolla. Helmi Capitals osallistui hyökkäystekemiseen laajalla rintamalla Ebba Pekosen (11/3/1) ja Emmi Järnin (8/8/1) toimiessa avainpelaajina.

Ottelusarja ja naisten Divarin mestaruus on katkolle Torpan Pojille 3. huhtikuuta kello 18.30 Munkkiniemen yhteiskoululla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.