Pystyykö Indiana pysäyttämään LeBron Jamesin Ruudun TV-ottelussa?

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliers aloittaa pudotuspelinsä ensimmäisen kierroksen isännöimällä Indiana Pacersia. Joukkueet kohtasivat myös viime kaudella pudotuspeleissä.

Cleveland sijoittui itäisessä konferenssissa hieman yllättäen vasta neljänneksi. Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 2008, kun LeBron Jamesin joukkue ei ole itäisen konferenssin kärkikolmikossa. Sijoituksella ei ole kuitenkaan loppupeleissä juuri merkitystä, sillä Jamesin johdolla Cleveland lähtee jokaista itäisen konferenssin joukkuetta vastaan ennakkosuosikkina.

Clevelandin kausi on ollut varsin monisyinen. Kesän suuri vaihtokauppa, jossa Kyrie Irving lähti Bostoniin ja Isaiah Thomas sekä Jae Crowder matkasivat Clevelandiin, ei onnistunut Clevelandin näkökulmasta. Sekä Thomas että Crowder saivat talvella lähteä, kun Cleveland muokkasi kokoonpanonsa täysin uusiksi. Uudistunut Cleveland on ollut hyvin ailahteleva, mutta yksi asia on pysynyt samana: James dominoi. 33-vuotias James pelasi ehkä uransa parhaan runkosarjan ja kuten hyvin tiedetään, niin hän pääsee vasta kunnolla vauhtiin pudotuspeleissä. Siinä on Indianalle myrskyvaroitusta kerrakseen. James on ollut Indianalle melkoinen peikko viime vuosina, sillä viitenä edellisvuotena Indiana on kohdannut Jamesin joukkueen pudotuspeleissä neljästi ja joka kerta kausi on päättynyt siihen.

Indiana on ollut yksi tämän kauden suurimmista yllättäjistä ja Victor Oladipon johdolla joukkue on pelannut vahvaa ja energistä hyökkäyspeliä. Clevelandin puolustus onkin ollut tällä kaudella varsin haavoittuvainen ja siinä on Indianan paikka iskeä. Itseluottamusta tuo myös se fakta, että Indiana voitti kauden keskinäisestä kohtaamisesta kolme. Tosin kaikki keskinäiset ottelut pelattiin ennen helmikuuta, jonka jälkeen Cleveland pisti pakkansa uusiksi.

Mielenkiintoinen kamppailu käynnistyy kello 22.30 ja se esitetään suorana lähetyksenä Ruudussa.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta