Jatkuuko Utahin vahva lento Ruudun TV-ottelussa?

© Kuva: Getty Images

Utah isännöi Oklahoma Cityä joukkueiden neljännessä ottelussa. Utahilla on mahdollisuus kotikentällään nousta otteluparissa jo 3-1-johtoon.

Ottelupari käynnistyi Oklahoma Cityssä kotijoukkueen voitolla, mutta sen jälkeen Utah on kuitannut kaksi seuraavaa peliä nimiinsä ja yrittää pitää kotiedustaan kiinni. Utah on ollut NBA:n tämän vuoden yksi kovavireimmistä seuroista. Vielä vuodenvaihteessa näytti siltä, ettei joukkue yllä pudotuspeleihin, mutta tammikuun lopusta saakka joukkue on pelannut aivan eri tasolla. Kauden viimeisestä 35 ottelusta se voitti 29. Kun tähtitulokas Donovan Mitchell on kauden aikana kerännyt suurimmat otsikot, on espanjalaistakamies Ricky Rubio ollut joukkueen selkäranka.

Aiemmin pääasiassa erinomaisena syöttäjänä tunnettu Rubio on ollut hurjassa iskussa. Viime ottelussa hän pisti taululle komean 26 pisteen, 11 levypallon ja 10 syötön tripla-tuplan. Hän on samalla jättänyt täysin varjoonsa viime vuoden MVP:n Russell Westbrookin. Mitchell on kantanut oman kortensa kekoon tilastoiden kolmessa ensimmäisessä ottelussa keskimäärin 25,7 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Rubion ja Mitchellin hyökkäystehojen lisäksi Utah on pystynyt puolustamaan OKC:n asettomaksi. Rudy Gobert on sellainen pelote korin alla, ettei OKC ole löytänyt sieltä juuri tilaa. Gobertin vaikutus on ollut niin suuri, ettei Westbrook ole pystynyt tekemään itselleen tyypillisiä ajoja korille. Ensimmäisessä ottelussa Paul George kantoi OKC:n voittoon, mutta kahdessa edellispelissä hän ei ole päässyt samalle tasolle.

Utahilla on tällä hetkellä myötätuuli vahvasti selkänsä takana, mutta vaaka saattaa kääntyä toiseen suuntaan. Mikäli Utah voittaa, pääsee se lähtemään Oklahoma Cityyn 3-1-johdossa, kun taas 2-2 tilanne kääntäisi vaakakupin jälkeen OKC:n suuntaan.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 5.30.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.