Korisliigan hallitseva mestari menettää puolustuksen kulmakivensä – palaa kotimaisemiin

Lahti Basketball ja Vesa Mäkäläinen ovat allekirjoittaneet vuoden sopimuksen. Mäkäläinen palaa kotikaupunkiin kahden Joensuun Katajassa vietettyjen vuosien jälkeen. Mäkäläinen voitti Suomen mestaruuden Katajan paidassa kaudella 2016-2017.

Kaudella 2017-2018 Katajan riveissä Mäkäläinen kärsi loukkaantumisesta ja pelasi 9 ottelua.

Lahti Basketballin historiassa Mäkäkäisellä on merkittävä rooli. Seurahistorian ensimmäisellä kaudella 2015-2016 kapteeni Mäkäläinen johti joukkonsa mestariksi ja nousuun divari A:han. Mäkäläinen valittiin koko sarjan parhaaksi pelaajaksi. Tilastorivi oli pullea: 16,3 pistettä, 11,8 levypalloa ja 4,8 syöttöä.

– Todella hyvät fiilikset palata kotikulmille. Tarkoitus on jatkaa siitä mihin viimeksi täällä jäätiin. Haluan olla auttamassa seuraa nousemaan uudelle tasolle. Unelmani on olla nostamassa Lahti Basketball Korisliigaan. Olen täynnä energiaa ja todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Odotan jo malttamattomana ensi kauden pelejä, Mäkäläinen tuumi Lahti Basketballin sivuilla.

– Olemme todella iloisia Vesan paluusta. Hän tuo meille rutkasti johtajuutta niin kentälle kuin kentän ulkopuolelle. Vesan panos seuran alkutaipaleella oli merkittävä. On mahtava saada hänet takaisin, kommentoi toiminnanjohtaja Roope Suonio.

Lähde: Lahti Basketballin kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.