Onko Utah mahdottoman haasteen edessä Ruudun TV-ottelussa?

© Kuva: Getty Images

 

Houston Rockets ja Utah Jazz iskevät toistamiseen yhteen ensi yön Ruudun TV-ottelussa. Houstonilla on mahdollisuus lähteä kahden voiton turvatyyny mukanaan Salt Lake Cityyn ottamalla voiton.

Ensimmäisessä ottelussa Houston pyyhki Utahilla pöytää 110-96-numeroin James Hardenin rangaistessa 41 pisteen edestä. Ensimmäinen ottelu oli varsin yksipuolinen näytös, mutta toisesta on lupa odottaa enemmän. Ensimmäiseen peliin Utah lähti rankka Oklahoma City -ottelusarja allaan, mutta nyt se on saanut levätä ja valmistautua paremmin. Houstonin voiton takeena toimi myös erinomainen heittopeli, sillä pelitilanne heitot putosivat 45,1 prosentin tarkkuudella ja kolmen pisteen heitot kovalla 53,1 prosentin tehokkuudella.

Utah joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman takamies Ricky Rubiota, joka kärsii jalkavammasta. Hänen tilallaan pelanneet Dante Exum ja Alec Burks eivät pystyneet täyttämään espanjalaisen saappaita. Raul Neto sen sijaan käytti näyttöpaikkansa suhteellisen hyvin hyväkseen. Myöskään ranskalainen puolustuspelote Rudy Gobert ei yltänyt tasolleen. Houston löysi keinot kiertää ranskalainen ja hän patsasteli korin alla, kun Houstonin pelaajat pommittivat heitot sisään läheltä ja kaukaa.

Pientä toivonkipinää Utahille tuo se, että se voitti ensimmäisen pelin toisen puoliajan. Peli oli tosin siinä vaiheessa jo käytännössä ratkennut. Kun Rubio ei ole pyörittämässä Utahin peliä, joutuu Donovan Mitchell olemaan enemmän pallossa, joka tekee sen hyökkäyspelistä arvattavan. Utahin onkin pystyttävä pysäyttämään Houston nimenomaan puolustamalla, joka on ollut joukkueen vahvuus tällä kaudella. Hyökkäyspäässä tulokaspelaaja Mitchellin on pystyttävä jatkamaan urotekojaan Utahin mieliäkseen voittaa.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 3.00.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.