Romaniassa pudotuspelit käynnistyivät Jukka Toijalan ja Matti Nuutisen joukkueiden osalta voitoilla. Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners sen sijaan selvitti tiensä Saksan Bundesliigan pudotuspeleihin voittamalla runkosarjan päätöskierroksen pelinsä.

Toijalan valmentama Steaua Bukarest otti ensimmäisessä puolivälieräottelussa selvän 89-67 (37-31)-voiton Timisoarasta. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Nuutisen Pitesti nappasi kotiedun itselleen voittamalla vieraskentällä Oradean 66-62 (40-30). Nuutinen tilastoi 22 minuutissa kolme pistettä, kuusi levypalloa ja riiston.

Huffin ja Herbertin Frankfurt Skyliners otti pakkovoiton Bundesliigan runkosarjan päätöskierroksen ottelussa voittaessaan Oldenburgin vieraskentällä 90-74 (48-35). Voitolla Frankfurt varmisti kahdeksannen sijan ja paikan pudotuspeleissä. Se kohtaa pudotuspelien avauskierroksella runkosarjan voittaneen Bayern Münchenin. Huff tilastoi ottelussa seitsemän pistettä, viisi levypalloa ja yhden syötön.

Carl Lindbomin Osijek ei pystynyt haastamaan Kroatian pudotuspelien avauksessa runkosarjan voittaja Cedevitaa, kun se hävisi vieraissa 67-111 (43-52). Osijek pysyi kyydissä vielä ensimmäisen puoliajan, mutta Cedevita repäisi kolmannen neljänneksen 32-9 ja ratkaisi ottelun. Lindbom heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja tilastoi lisäksi yhden levypallon sekä kaksi syöttöä.

Israelin liigassa Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdodin yhdeksän ottelun voittoputki katkesi 65-85 (36-42)-tappiolla Hapoel Jerusalemin vieraana. Leen tilastokirjoihin merkittiin kuusi pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Ashdod on sarjassa kolmantena.