Houston Rockets on lähellä hallitsevan mestari Golden State Warriorsin pudottamista, kun se otti ottelusarjan kolmannen voiton viime yönä. Houston piti kotiedustaan kiinni nappaamalla 98-94-voiton.

Houston oli kuskin paikalla suurimman osan ottelusta, mutta ei pystynyt repäisemään missään vaiheessa ratkaisevaa eroa. Ottelussa ratkaisu säilyi aivan viime sekunneille saakka. Houston johti ottelua kahdella pisteellä kahdeksan sekuntia ennen loppua, kun Golden State sai pallon. Draymond Green lähti ajamaan kohti korille, mutta Eric Gordon riisti pallon muutama sekunti ennen loppua. Green rikkoi tilanteessa Gordonia, joka sinetöi voiton vapaaheittoviivalta.

Houston kampesi voiton James Hardenin heikosta illasta huolimatta. Harden kasasi yhteensä 19 pistettä ja kivitti muun muassa kaikki 11 kolmen pisteen heittoyritystään ohi. Chris Paul nousi isoon rooliin toisella puoliajalla heittämällä 20 pisteestään 18 ottelun jälkimmäisellä puoliskolla ja mukaan mahtui nippu äärimmäisen kovia ja vaikeita koreja. Houstonin paras pistemies oli 24 pistettä säkittänyt Gordon. Golden Statelta Kevin Durant (29), Klay Thompson (23) ja Stephen Curry (22) olivat parhaat pistemiehet.

NBA:n viime yön tulos:
Houston-Golden State 98-94 (otteluvoitot 3-2)