Sasu Salinin Malaga sijoittui Espanjan liigan runkosarjassa seitsemänneksi ja kohtaa runkosarjan kakkosen Baskonian.

Salin myöntää kauden olleen joukkueelle raskas.

– Tässä on pelattu paljon pelejä ja meillä on ollut tiukka ohjelma Euroliigan ohella. Espanjan liiga on kuitenkin ollut ykköstavoitteemme, kun sitä kautta on mahdollisuudet taas päästä Euroliigaan. Olemme joutuneet matkustamaan tiuhaan ja peli on ollut ailahtelevaa. Loppukautemme ei ollut paras mahdollinen ja jengissä on ollut vähän huonoa fiilistä siitä syystä. Uskon kuitenkin fiiliksen parantuvan nyt, kun tosipelit alkavat, Salin valottaa joukkueen tilannetta Koripalloliiton tiedotteessa.

Malagalla olisi ollut mahdollisuudet parempaan runkosarjan sijoitukseen vielä viimeisellä kierroksella, kun se päätyi kahden muun joukkueen kanssa samaan pistemäärään. Malaga hävisi kuitenkin viimeisessä ottelussaan Badalonalle ja korkeammat sijoitukset karkasivat käsistä.

– Kuudes paikka oli omissa käsissä ja mahdollisuudet oli viidenteenkin, muttemme sillä viimeisen pelin esityksellä ansainneetkaan enempää. Se oli meiltä kehno esitys.

Malaga ja Baskonia ovat toisilleen tuttuja joukkueita, sillä ne ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella neljästi. Baskonia on vienyt nimiinsä kaikki ottelut, mutta vain yhdessä tappiossa ero oli enemmän kuin kuusi pistettä.

– Meillä on ollut tiukkoja pelejä Baskoniaa vastaan, vaikka olemme hävinneet ne kaikki. Jos otamme kahdesta ensimmäisestä ottelusta yhden voiton, niin uskon sen jälkeen Baskonialla olevan paineet kolmannessa pelissä, Salin arvioi otteluparia.