Petteri Koponen oli Barcelonan paras pistemies, kun Barcelona aloitti Espanjan liigan välierät selvällä tappiolla Baskoniaa vastaan. Tappion kärsivät myös Jukka Toijalan Steaua Bukarest Romanian liigan finaaleissa ja Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdod Israelin liigan pudotuspeleissä.

Koponen heitti 12 pistettä, otti yhden levypallon ja antoi yhden syötön, kun Barcelona joutui tunnustamaan Baskonian paremmakseen 61-86 (28-47)-numeroin. Baskonia johtaa ottelusarjaa 1-0.
Ottelutilastot

Romanian liigan finaalit käynnistyivät ja Toijalan luotsaama Steaua hävisi avausfinaalin Oradealle 73-86 (35-48). Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

Leen kausi Israelissa tuli päätökseen, kun Maccabi Ashdod taipui pudotuspelien avauskierroksella Hapoel Tel Aviville otteluvoitoin 1-3. Tel Aviv nappasi kolmannessa ottelussa kotiedun itselleen hakiessaan Ashdodista 99-78 (48-40)-voiton Leen tilastoidessa ottelussa 10 pistettä, neljä levypalloa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Hapoel Tel Aviv sinetöi jatkopaikan kotikentällään neljännessä ottelussa viemällä sen nimiinsä 79-74 (33-41). Lee nosteli seitsemän pistettä, otti kolme levypalloa sekä sai yhden tilastomerkinnän riisto- ja syöttösarakkeisiin.
Ottelutilastot

Lee pelasi ensimmäisen kautensa Israelissa tilastoiden runkosarjassa keskimäärin 11,4 pistettä ja 5,0 levypalloa. Lee tilastot pudotuspeleissä näyttivät 10,3 pistettä ja 4,8 levypalloa.