Kobrien kasvatit Jussi Turja ja Panu Peltokangas jatkavat Lapualla.

Turja jatkaa Kobrissa ensi kauden kattavalla sopimuksella. Tuleva kausi on Kobrien Korisliigajoukkueessa jo 7. Viime kausi oli loukkaantumisista toipuneelle Turjalle tehokkain Korisliigassa, kun tilastoriviksi muodostui 9,6 pistettä, 2 levypalloa ja 1,5 syöttöä/ottelu, keskimäärin 28 minuutin peliajalla. 194-senttinen takamies pystyi pelaamaan ehjän kauden ja harjoitusinto onkin kova tulevaa kautta ajatellen.

– Pitkästä aikaa ensimmäinen kausi, kun pystyin pelaamaan melkein täysillä tehoilla. Vielä oli ehkä pientä varovaisuutta, mutta nyt on hyvä tilanne, kun pääsin aloittamaan uuden kauden treenit terveenä ja nälkä on kova tulevalle kaudelle katsoa tosissaan mihin rahkeet riittävät, Turja toteaa Kobran sivuilla.

Turja valittiin Kobrien ensimmäisellä liigakaudella 12-13 Korisliigan vuoden tulokkaaksi. Hän on myös pelannut 36 nuorten maaottelua.

201-senttinen ja 100-kiloinen Panu Peltokangas jatkaa myös kobrapaidassa ensi kauden kattavalla sopimuksella. Viime kaudella Peltokangas pelasi keskimäärin 17 minuuttia/ottelu tilastoilla 3,8p/2,8lev/1,0s ottelua kohden. Kovana puolustajana kunnostautunut Peltokangas pelaa mieluiten 4-5 paikkoja, mutta myös kaarelta syntyy hyvää jälkeä.

– Viime kausi oli vähän vaikea, kun meidän valmentajalla oli omat ongelmansa eikä itsellänikään ollut aivan helpoin vuosi. Hienoa, että Lars ja Ville jatkavat valmennuskaksikkona myös tulevalla kaudella.