Susijengin tähtitakamies ihmetteli nuorten touhua harjoituksissa – ”Ihan kiva nähdä, että jotkut osaavat tehdä jotain sellaistakin”

Susijengin viralliset harjoitukset alkavat ensi viikolla, mutta pelaajat ottavat jo tuntumaa open gym –harjoituksissa. Mukana nähtiin myös Malagassa viime kaudella pelannut Sasu Salin.

Harjoituksissa on mukana Susijengin pelaajien lisäksi myös nuorten maajoukkuepelaajia, jotka kirittävät konkareita. Hiljattain 27 vuotta täyttänyt Salin ihmetteli nuorten touhuja harjoituksissa.

– Meillä oli tuossa jonkinnäköinen donkkiharjoitus. Minulla ei ole sellaista ikinä urallani ollut. Oli ihan kiva nähdä, että jotkut osaavat tehdä jotain sellaistakin, Salin naureskeli Susijengin Facebook-sivujen haastattelussa.

Salin pääsee pukemaan taas maajoukkuepaidan ylleen pienen tauon jälkeen, sillä hän ei pelannut MM-karsintojen aiemmissa peleissä, kun Malaga pelasi Euroliigaa. Suomi kohtaa Tshekin ja Islannin ja varmistaisi lohkon ykköspaikan kahdella voitolla.

– Kyllä sieltä muutama pitäisi ottaa vielä lisää, että saadaan tarpeeksi pinnoja jatkosarjaan. Eiköhän me hoideta, Salin heitti.

Lähde: Susijengin Facebook-sivut

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…