Chicago Bullsiin NBA:n varaustilaisuudessa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa varattu Wendell Carter junior oli ikionnellinen tilaisuuden jälkeen.

– On kunnia, että Bulls varasi minut seitsemäntenä. Odotan innolla olevani seuraava loistava pelaaja heille, Carter sanoi Chicagon Twitter-tilillä.

– Aion tehdä kaiken vaadittavan voiton eteen, ja Bulls tiesi sen. Olen innoissani.

210-senttinen Carter otti kantaa myös siihen, miten odottaa yhteispelin sujuvan Bullsin viime vuoden kärkivarauksen Lauri Markkasen kanssa. Suomalaispelaaja pelasi hienon tulokaskauden ja lähtee sitä myötä ensi kauteen entistä suurimmilla odotuksilla.

– Lauri ja minä voimme täydentää toisiamme todella hyvin.. hän on fantastinen pelaaja. Hän on sellainen tyyppi, jolta voin oppia, ja voimme täydentää toisiamme molemmissa kentän päädyissä. Vähän samalla tavalla kuin Marvin Bagleyn kanssa Dukessa.

Carter Jr. ja Sacramento Kingsin toimesta jo toisena Deandre Aytonin (Phoenix) jälkeen varattu Bagley pelasivat molemmat maineikkaan Duken yliopiston joukkueessa. Silloin Bagley koreili ns. ykköstähtenä tehden enemmän pisteitä, mutta myös Carter erottui selvästi edukseen erityisesti syöttötaitonsa ansiosta.