San Antonio Spurs on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Davis Bertans ja Rudy Gay jatkavat joukkueen riveissä.

25-vuotias Bertans allekirjoitti kahden vuoden ja 14,5 miljoonan dollarin sopimuksen. Bertans on pelannut San Antoniossa kaksi edelliskautta ja tilastoi viime kaudella runkosarjassa keskiarvoikseen 5,9 pistettä, 2,0 levypalloa ja 1,0 syöttöä.

Kokemusta sen sijaan edustaa Rudy Gay, joka on tehnyt yhden vuoden ja 10 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. Gay aloitti NBA-uransa jo vuonna 2006 Memphisissä ja on pelannut sen jälkeen myös Torontossa ja Sacramentossa. Viime kaudella hän pelasi ensimmäisen kautensa San Antoniossa ja 31-vuotias peluri tilastoi keskimäärin 11,5 pistettä ja 5,1 levypalloa. Gayn pistekeskiarvo oli hänen uransa pienin sitten hänen tulokaskauden ja joutui tyytymään San Antoniossa lähinnä vaihtopelaajaan rooliin.