NBA-tulokkaat eivät usko eurooppalaiseen superlupaukseen

© Kuva: Getty Images

NBA-tulokkaat ovat vastanneet vuosittaiseen kyselyynsä, jossa he veikkaavat muun muassa vuoden tulokasta, arvioivat parhaita heittäjiä, urheilullisimpia pelaajia ja veikkaavat kuka pelaa parhaan uran NBA:ssa.

Vuoden tulokkaaksi povataan ykkösvaraus DeAndre Aytonia tai Collin Sextonia, jotka saivat molemmat 18 prosenttia annetuista äänistä. Heidän takanaan tulivat Luka Doncic ja Kevin Knox yhdeksän prosentin äänisaaliilla. Mo Bamba, Devonte Graham, Michael Porter Junior ja Trae Young keräsivät kuuden prosentin äänimäärän.

Vaikka Euroopassa suitsutetun Luka Doncicin povattiin olevan vahvoilla vuoden tulokaskisassa, niin muuten NBA-tulokkaat eivät tunnu juurikaan arvostavan Euroliigan, Espanjan liigan ja Euroliigan Final Fourin viime kauden MVP:tä. Doncic ei saanut ainuttakaan ääntä, kun kysyttiin kuka luo parhaan uran eikä myöskään parhaan heittäjän kategoriassa. Parasta uraa povattiin Chicago Bullsin Wendell Carterille ja parhaana heittäjänä pidettiin Trae Youngia.

Kyselyn tulokset löydät kokonaisuudessaan täältä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.