Susijengin laituri siirtyy Bundesliigaan – ”Tulen löytämään paikkani joukkueessa nopeasti”

© Kuva: fiba.com

Viime kaudella ranskalaista Nanterrea edustanut Susijengin ison pään luottopelaaja Erik Murphy, 27, siirtyy Saksan Bundesliigaa ja Eurocupia pelaavaan Fraport Skylinersiin. Pitkältä kuntoutusjaksolta palaava Murphy saa Frankfurtissa joukkuetoverikseen Susijengi-kapteeni Shawn Huffin.

Murphyn tuo Frankfurtiin joukkueen ison pään tulevaisuuden lupauksen Niklas Kielin loukkaantuminen. Murphyn ja Skylinersin sopimus on voimassa marraskuun loppuun, jonka jälkeen seuralla on optio sopimuksen jatkamisesta ensiksi kauden 2018-19 loppuun ja myöhemmin aina 2019-20-seurajoukkuekauden loppuun asti.

– Frankfurt on hieno kaupunki ja olen kuullut Skylinersistä pelkkää hyvää. Olen tuntenut coach Herbertin jo pitkään ja pelannut Shawn Huffin kanssa maajoukkueessa sekä Brady Heslipin kanssa NBA:n kesäliigassa, Murphy kertoo Skylinersin tiedotteessa.

– Uskon, että heittokykyni, kokoni ja pelinlukutaitoni ansiosta tulen löytämään paikkani joukkueessa nopeasti.

Murphy pelasi viime syksynä Ranskan liigaa Nanterressa, mutta vietti koko kevätkauden ja kesän kotiseuduillaan Massachusettsissa kuntouttamalla itseään takaisin ammattilaiskentille.

– Olen etsinyt joukkueeseeni motivoituneita, nälkäisiä pelaajia. Erikillä on kuntoutuksessa vietettyjen kuukausien jälkeen valtava halu osoittaa, mihin hän pystyy. Aiemmalla urallaan Turkissa ja Ranskassa Erik on osoittanut kykynsä koripalloilijana, päävalmentaja Gordon Herbert toteaa.

Erik Murphyn, Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Fraport Skylinersin lisäksi suomalaisosaamista Saksan Bundesliigassa edustavat Bayern Münchenin Petteri Koponen sekä Crailsheim Merlinsin valmennuskaksikko Tuomas Iisalo-Vesa Vertio.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.