ESPN listasi NBA:n parhaat pelaajat – Lauri Markkanen korkealla

© Kuva: Getty Images

NBA-kausi lähestyy ja samalla rapakon takana eri amerikkalaismediat pistävät järjestykseen NBA:n parhaita pelaajia. Sports Illustrated nosti Lauri Markkasen sijalle 84, mutta ESPN arvioi suomalaisjätin vieläkin korkeammalle.

ESPN nostaa Markkasen NBA:n 66. parhaaksi pelaajaksi. Taakse jäävät muun muassa viime kesän ykkösvaraus Markelle Fultz, vuoden 2017 NBA:n vuoden tulokas Malcolm Brogdon sekä sarjan supertähtiin kuuluvat DeAndre Jordan ja DeMarcus Cousins.

ESPN:n mukaan Markkaselta voidaan tulevalla kaudella odottaa entistä enemmän hyökkäyspäässä, kun tänä kesänä varatun Wendell Carter Juniorin tulon myötä Markkanen pystyy keskittymään entistä enemmän omiin vahvuuksiinsa. Jabari Parkerin siirto joukkueeseen sekä täydessä kunnossa oleva Zach LaVine saattavat syödä Markkasen kosketusmääriä pallosta, mutta heittotaidollaan hänen pitäisi pelata jälleen hieno kausi.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.