Karhu pääsee lähtemään Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen toiseen osaotteluun kolmen pisteen etumatkalta romanialaista Oradeaa vastaan.

Karhubasket lähti matkalle Romaniaan varhain perjantaiaamuna. Vaasasta lennettiin Helsingin kautta Budapestiin, josta matka jatkui pitkällä bussimatkalla Romanian puolelle. Perillä joukkue oli kello 18 jälkeen ja jäseniä heräteltiin sekä palauteltiin välittömästi perillä harjoituksilla. Samalla saatiin tuntumaa Oradean peliareenaan. Pelipäivänä ohjelmassa on aamuharjoitukset ja sitten tiukka keskittyminen kamppailuun.

– Meillä on kaikki mahdollisuudet edetä karsintojen toiselle kierrokselle, jos pelaamme samalla tasolla, kuin ensimmäisessä ottelussa, päävalmentaja Jussi Laakso puntaroi Oradeassa perjantaina Karhun sivujen mukaan.

– Pieniä parannuksia peliin pitää tehdä, sillä romanialaisilla on nyt tukena kotiyleisö. Muutamme hyökkäyspäässä jotain pieniä juttuja ja puolustuksessa pitää karsia pienet virheet pois. Mahtavaa on myös se, että olemme saaneet runsaan faniporukan tukemaan meitä tänne Oradeaan, Laakso kiitteli faneja.