Euroopan ihmepoika vakuutti ensimmäisessä harjoitusottelussaan Dallasissa

© Kuva: Getty Images

Kesän varaustilaisuudessa kolmantena varattu Luka Doncic on suurennuslasin alla tulevana kautena NBA:ssa. Doncic säväytti heti ensimmäisessä harjoitusottelussaan Dallas Mavericksin paidassa.

Dallas kohtasi kiinalaisen Peking Ducksin ja otti ottelusta selvän 116-63-voiton. Doncic heitti pelissä 16 pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Hän teki tarkkaa heittotyötä heittäen seitsemästä pelitilanneheitosta viisi sisään.

Donciciin on kohdistunut suuri mielenkiinto, sillä vaikka hän on 19-vuotias, niin hän on voittanut Euroopassa jo kaiken mahdollisen. Hän voitti viime vuonna Slovenian kanssa EM-kultaa ja seurajoukkuepuolella hän on voittanut Euroliigan Real Madridin kanssa. Viime kaudella hänet valittiin Euroliigan runkosarjan sekä Final Fourin MVP:ksi ja lisäksi hän oli Espanjan liigan viime kauden MVP.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…