Lauri Markkasen kilpailu kiristyy? – varamies loistanut harjoitusotteluissa

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Chicago Bulls jatkoi harjoitusotteluitaan viime yönä ja otti syksyn toisen voittonsa kaataessaan Indianan 104-89.

Chicagon parhaat pistemiehet olivat 22 pinnaa heittäneet Justin Holiday ja Zach LaVine. Loukkaantuneen Markkasen paikalla avausviisikossa tässä ottelussa ollut Bobby Portis jatkoi vakuuttavia harjoituskauden otteitaan tilastoimalla 21 minuutissa 20 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan.

Neljässä pelaamassaan harjoitusottelussa Portis on merkkauttanut keskimäärin 18,8 pistettä. Vaikka Markkasen paikka aloitusviisikossa on näillä näkymin varma hänen palatessa sairauslomaltaan, on Portis käyttänyt näyttöpaikkansa hyväkseen ja taistelee Markkasen kanssa tiukasti minuuteista tulevan kauden aikana.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…