Susijengin takamies esitteli syöttötaitojaan

© Kuva: fiba.com

Jamar Wilson piti syöttöklinikkaa Liettuan liigassa, kun hän auttoi Lietkabelisin voittoon jakamalla peräti kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Saksan Bundesliigassa Petteri Koposen Bayern München jatkaa puhtaalla pelillä ja vahvan suomalaispanoksen omaa Frankfurt Skyliners nappasi niukan vierasvoiton.

Bayern München jatkaa Bundesliigassa puhtaalla pelillä, kun se voitti vieraskentällä Braunschweigin 87-61 (36-28). Koponen heitti ottelussa neljä pistettä, kahmi kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja nappasi riiston. Bayern johtaa Bundesliigaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Gordon Herbertin Frankfurt joutui tekemään täyden päivätyön Vechtan vieraana, mutta kairasi voiton jatkoajan jälkeen 88-83 (77-77, 43-35). Shawn Huff avitti joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Erik Murphyn saldoksi muodostui viisi pistettä, kolme levypalloa, syöttö ja torjunta. Frankfurt on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

Salinin Malagan vahva alkukausi sai jatkoa

Espanjan liigassa Sasu Salin kuritti entistä seuraansa viiden pisteen edestä, kun Malaga kukisti kotonaan Gran Canarian 89-76 (49-35). Salin tilastoi lisäksi kaksi levypalloa ja syötön. Malaga on aloittanut kauden vahvasti kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Matti Nuutisen ja Roope Ahosen Oviedo kärsi kotonaan niukan 81-83 (47-37)-tappion Palencialle. Ahonen pussitti yhdeksän pistettä, jakoi neljä korisyöttöä ja otti yhden levypallon. Nuutinen maalasi tilastolakanalleen kahdeksan pistettä ja kuusi levypalloa. Oviedon saldo kolmen pelin jälkeen on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Wilson loisti – Lindbomilla vahva iltapuhde

Liettuan liigassa Wilsonin Lietkabelis otti 81-73 (48-40)-voiton Siauliaista. Wilson orkestroi Lietkabelisin hyökkäyspeliä jakamalla peräti 10 syöttöä ja siinä ohessa nakutti kuusi pistettä ja otti neljä levypalloa. Lietkabelis on aloittanut kautensa hienosti neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin 16 pistettä, kuusi levypalloa, syöttö ja torjunta eivät riittäneet Rosa Radomille voittoon Puolan liigan ottelussa, kun Arka Gdynia haki pisteet 94-77 (54-37)-voitolla. Rosa Radom on kahden ottelun jälkeen vielä voitoitta.
Ottelutilastot

Unkarin liigassa Alex Murphyn Szolnoki Olaj koki avaustappionsa häviten vieraskentällä niukasti Sopronille 81-82 (36-39). Murphy kirjautti seitsemän pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior huilasi, kun Ironi Ness Ziona hävisi Israelin liigan ottelussa Gilboa Galilille 84-95 (43-47). Ness Zionan saldo kahden ottelun jälkeen on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Tuovin ja Mirolybovin joukkueet voittoisia

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti kotiottelussaan selvän 81-61 (36-31)-voiton. Strasbourg on voittanut viidestä ottelustaan kolme.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Racing Basket jatkaa puhtaalla pelillä Luxemburgin liigassa, kun se voitti vieraskentällä T71:n 64-61 (33-33). Racing on voittanut kaikki neljä otteluaan.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm taipui Giesseninn vieraana 74-86 (32-43). Ulmilla on neljästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta