Los Angeles Lakersin ja Houston Rocketsin välisessä ottelussa tapahtuneesta nyrkkitappelusta jaetut pelikiellot eivät vakuuttaneet Golden State Warriorsin tähtipelaajaa Draymond Greeniä.

LeBron Jamesin ensimmäisessä Lakers-kotiottelussa tapahtuneen tappelunujakan (lue juttu tästä) seurauksena NBA lätkäisi Lakersin Brandon Ingramille neljän ja Rajon Rondolle kolmen ottelun pelikiellot. Rocketsin Chris Paul sai kaksi ottelua pannaa. Greenin mielestä rangaistukset eivät olleet suhteessa hänen itsensä saamiin rangaistuksiin.

– Tässä vaikuttaa olevan pieni kaksoisstandardi. Se on tosin vain minun mielipiteeni. Voin olla väärässä. Minulla ei ole kaikkia vastauksia, Green sanoi Bay Area News Groupin haastattelussa.

Vaikka Green ei sanonut sitä suoraan, hän vihjasi että hän olisi saanut vastaavasta tilanteesta kovemman rangaistuksen. Green viittasi vuoden 2016 NBA-finaaleihin, joissa hän oli viidennen finaalin pelikiellossa yritettyään huitaista LeBron Jamesia nivusiin.

– Se oli roskaa. En ole koskaan sen kannalla, että kaverit menettävät rahaa. Mutta minä sain NBA-finaaleissa pelikieltoa kun yritin lyödä jotain. Kaverit jotka lyövät toisiaan saavat kaksi tai kolme peliä kakkua. Minä yritin löydä jotakuta, enkä edes naamaan, Green kommentoi.

Kaikesta huolimatta Green kertoi kokeneensa tappelun viihdyttävänä.

– Kaverit lyömässä toisiaan. Kukapa ei tykkää katsoa tappelua. Se oli aika mahtavaa, totta puhuen, Green lausui.

Lähde: The Mercury News.