Kouvot kuoppasi kolmen amerikkalaispelaajan suunnitelmansa – kausi loppuun neljällä vahvistuksella

Kouvojen fanien ja seuran iloksi David Gonzalvezin loukkaantuminen on saatu pelaajan ja Kouvojen naprapaatin Elsa Sorvon kovalla työllä siihen kuntoon, että viime sunnuntaina mies pääsi pelaamaan Korikouvojen mukana divarimatsin Lahtea vastaan ja on todennäköisesti pelikunnossa keskiviikon pelissä Ura Baskettia vastaan.

Gonzalvezin odotettua nopeamman kuntoutumisen myötä seura on joutunut painimaan pelaajan nopean kuntoutumisen yhteydessä oman kolmen jenkin periaatteen kanssa. Kauteen haluttiin lähteä kolmella jenkillä ja nipulla nuoria lupaavia pelaajia sekä seniori Ville Kaunistolla. Useiden loukkaantumisten myötä Kouvot joutui tuomaan joukkueeseen korvaajajenkin EC Matthewsin, joka on osoittautunut loistavaksi pelaajaksi. Nyt joukkue on tilanteessa, jossa se on päättänyt jatkaa neljällä amerikkalaispelaajalla kauden loppuun.

Syitä on useita; takamiesten loukkaantumiset, kolmen pelaajan pitkittynyt armeijakomennus kevääseen asti, epäonnistuminen muutaman nuoren pelaajan rekrytoinnissa ja sopimustekniset asiat. Lisäksi, kun kyseessä oli David Gonzalvez, seura halusi antaa hänelle mahdollisuuden itsensä kuntouttamiseen ja mahdollisuuden pelipaikkaan eikä laittaa raa´asti pelaajaa pois.

Kouvot tiedottaa asiasta kotisivuillaan.