Ruudun myöhäisillassa sunnuntaina: Hallitsevan mestarin toinen peräkkäinen näytös New Yorkissa

Sunnuntain myöhäisilta tarjoaa maailman parhaan koripallon ystäville, vielä maukkaan päätöksen viikolle, kun itäisen konferenssin yhdeksäntenä oleva Brooklyn Nets isännöi hallitsevaa mestaria Golden State Warriorsia Ruudun TV-ottelussa.

Warriors on läntisen konferenssin ykkönen ja sillä on allaan Kevin Durantin päätösneljänneksellä kääntämä vierasvoitto New York Knicksistä lukemin 128-100. Durant iski ottelussa 41 pistettä, kaksi päivää sen jälkeen, kun Stephen Curry oli hurjastellut 51 pistettä.

Kaksikko onkin monilla mittareilla yksi liigan tuhoisimpia. Curry on pistekeskiarvoissa toisena 33,7 pisteellä ottelua kohti, samalla kun hän upottaa kolmen pisteen viivan takaa 52,7 prosentin tehokkuudella. Durant pitää vastaavassa tilastossa hallussaan kuudetta sijaa 29,7 pisteen keskiarvolla.

NBA:n alkukauden ilmiö ja keskustelun aihe ovat olleet korkeat pistemäärät. Warriorsin 120,8 pistettä ottelua kohden on liigan neljänneksi korkein lukema.

Nuorelle ja keskellä rakennusvaihetta olevalle Netsille Warriorsin kohtaaminen on joka tavalla mielenkiintoinen haaste. Netsin kokoopanosta ei isot nimet hypi silmille, mutta Spencer Dinwiddien ja Joe Harrisin nimet kannattaa painaa mieleen. Ed Davis ja Jarrett Allen pelaavat vahvasti molempiin suuntiin ja pääsevät nyt alkukauden kovimpaan testiin.

Vaikka Warriors sunnuntai-iltana nappaisi vierasvoiton 15 pisteen erolla ja Stephen Curry ei pelaisi päätösneljänneksellä, Nets on pitkästä aikaa joukkue, joka on selkästi matkalla johonkin.


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä