Yön kymmenen parasta: Clevelandille helpottava voitto – Russell Westbrookilta huima no-look

© Kuva: Getty Images

Tiistain ja keskiviikon välisen yön NBA-kierroksella nähtiin jälleen näyttäviä yksilösuorituksia. Cody Zeller, Bam Adebayo, Al Horford, Steven Adams, Mo Bamba, Clint Capela, Russell Westbrook ja kumppanit esittivät jälleen parastaan kierroksella, jonka puhutuin tapahtuma oli Cleveland Cavaliersin kauden avausvoitto.

Cavaliers oli hävinnyt kauden kuusi ensimmäistä otteluaan ja erottanut valmentajansa Tyronn Luen ennen kotivoittoa Atlanta Hawksista 136-114.

Mukava ei ole myöskään Houston Rocketsin päävalmentaja Mike D’Antonin asema. Joukkue on niin ikään voittanut vain yhden pelaamastaan kuudesta ensimmäisestä ottelusta. Keskiviikkoaamuna se hävisi Portland Trail Blazersille 85-104.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.