Golden State hävisi kärkikamppailun kotikentällään

© Kuva: Getty Images

Viime yönä pelattiin NBA:ssa kärkikamppailu, kun Milwaukee haki kovan vierasvoiton Golden Statesta.

Milawukee pystyi pitämään Golden Staten tähtipelaajat kurissa ja samaan aikaan sen kolme tähteä Eric Bledsoe (26), Malcolm Brogdon (20) ja Giannis Antetokoumpo (24/9). Golden Staten supertähdistä Klay Thompson oli tehokkain 24 pisteellä, mutta Kevin Durant jäi 17 pisteen saaliiseen ja Stephen Curry 10.

Oklahoma City otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Houstonin. Kyrie Irving oli Bostonin sankari, kun takamies heitti 39 pistettä Celticsin kammetessa Phoenixin. Portland jatkoi vahvaa menoaan Clippers-voitolla.

NBA:n viime yön tulokset:
Oklahoma City-Houston 98-80
Phoenix-Boston 109-116
Portland-Clippers 116-105
Golden State-Milwaukee 111-134