Susijengin laituri järjesti komeat synttärijuhlat – ”Heitto upposi niin mukavasti”

© Kuva: fiba.com

Carl Lindbom esitti oivaa virettä tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun hän johdatti Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa heittämällä peräti 30 pistettä. Jamar Wilsonin vahvat otteet saivat jatkoa liettualaisjoukkue Lietkabelisissä.

Rosa Radom otti kauden toisen voittonsa kukistettuaan Spojnia Stargardin 76-72 (41-36). Lindbom oli joukkueensa ykköstähti heittäen tarkasti 30 pistettä. Lindbom pussitti kaikki kuusi kakkosen yritystään ja kymmenestä kolmen pisteen yrityksestä viisi löysi tiensä sukan läpi. Lindbomin lähenteli tupla-tuplaa, kun hän kahmi yhdeksän levypalloa.

– Tärkeä voitto meille. Olimme pikkaisen perässä koko pelin ajan, mutta taistelimme kovaa loppuun asti ja saimme onneksi käännettyä pelin viimeisellä neljänneksellä. Ei se kaunista ollut, mutta voitto on voitto. Minulla alkoivat synttärijuhlat vähän etuajassa, kun heitto upposi niin mukavasti, lauantaina 27-vuotispäiviään viettänyt Lindbom totesi.
Ottelutilastot

Wilson oli jälleen elementissään, kun hän johdatti Lietkabelisin 88-83 (53-38)-voittoon Liettuan liigan ottelussa Siauliaita vastaan. Wilson tilastoi monipuolisesti 17 pistettä, yhden levypallon, seitsemän syöttöä ja kolme riistoa. Hänen teholukunsa 28 oli myös joukkueen paras. Lietkabelis on Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Unkarin liigassa Alex Murphyn Szolnoki Olaj jatkoi vahvoja pelejään voittamalla kotonaan DEAC:n selvästi 99-75 (48-31). Murphy taituroi 10 pistettä ja kolme levypalloa. Szolnoki pitää Unkarin liigan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo kaatoi kotonaan Real Canoen selvästi 78-56 (45-30). Ahonen paranteli edelleen alaraajavammaansa, mutta Nuutinen tilastoi ottelussa kaksi pistettä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa. Oviedo on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti kovan voiton Ranskan liigassa, kun se kaatoi kotikentällään kärkijoukkue Lyon-Villeurbannen 97-92 (42-48). Voitolla Strasbourg nousi sarjassa kolmanneksi.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi vieraskentällä Kordall Steelersille 77-93 (27-54). Racing on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.