EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

Malaga otti kuudennen voittonsa EuroCupissa voitettuaan Gordon ja Daniel Herbertin valmentaman Frankfurtin 84-78 (44-33). Malaga näytti jo karkaavan toisella neljänneksellä voittaen sen 28-8, mutta Frankfurt taisteli tiensä takaisin peliin nousten tasoihin minuutti ennen loppua Erik Murphyn korilla. Malaga oli kuitenkin päätöshetkillä vahvempi.

Salin kirjasi voittajille kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston ennen virhetilinsä täyttymistä. Murphy kasasi tilastoikseen 11 pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. Shawn Huff jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä.

Malaga varmisti paikkansa jatkossa, kun sillä on nyt seitsemästä ottelusta kuusi voittoa. Frankfurt on niin ikään jatkajan paikalla kolmantena neljällä voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg joutui taipumaan Bolognan vieraana 81-87 (40-40). Tappio oli Strasbourgille toinen kuudessa ottelussa.
Ottelutilastot

Tappion koki myös Jamar Wilsonin Lietkabelis, joka taipui AEK:n vieraana 59-65 (31-31). Wilson kasasi ottelussa kuusi pistettä, syötön ja riiston. Lietkabelis on omassa Mestarien liigan lohkossaan kuudentena kahden voiton ja neljän tappion saldolla.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj nousi lohkokärkeen varmistaen samalla jatkopaikkansa voittamalla Dinamo Sassarin kotonaan 87-74 (39-37). Murpy auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla. Szolnokilla on kuudesta ottelusta viisi voittoa.
Ottelutilastot

Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Zionan kolmen ottelun voittoputki FIBA Europe Cupissa sen sijaan katkesi Den Boschin vieraana 87-102 (30-50). Lee ehti saalistaa kuusi pistettä, levypallon ja riiston ennen virhetilinsä täyttymistä. Ironi Ness Zionan on voitettava viimeisessä lohkovaiheen ottelussaan Pardubicen pitääkseen elossa jatkohaaveensa.
Ottelutilastot