Lauri Markkanen heitti seitsemän pistettä, kun Chicago Bulls hävisi NBA:ssa Orlando Magicille Méxicossa pelatussa ottelussa 91-97.

Tasaisen ottelun päätteeksi Markkanen tasoitti ottelun kolmosellaan tilanteeseen 91-91 noin minuutti ennen loppua. Nikola Vucevic (26/10) vei kuitenkin Magicin takaisin johtoon ja loppulukemat Orlando pussitti vapaaheittoviivalta.

Markkanen pelasi vajaat 28 minuuttia, joiden aikana hän heitti seitsemän pistettä, kaapi viisi levypalloa sekä riisti ja torjui kertaalleen. Pelitilanneheittonsa suomalainen säkitti kaksi kymmenestä yrityksestä.

Bullsin pistekuningas oli Zach LaVine, joka heitti 23 pistettä, repi kolme levypalloa ja jakoi 5 syöttöä.

Bulls on itäisen konferenssin viimeisenä kuudella voitolla ja 23 tappiolla.

Muissa otteluissa James Harden (50/10/11) kuritti Lakersia hurjalla tripla-tuplallaan. San Antonio otti murskavoiton Clippersistä ja Phoenix katkaisi 10 ottelun tappioputkensa voittamalla Dallasin.

NBA:n viime yön tulokset:
Houston-Lakers 126-111
San Antonio-Clippers 125-87
Orlando-Chicago 97-91
Phoenix-Dallas 99-89