NBA:ssa uskomaton siirtosekoilu – kolmen joukkueen pelaajakauppa kariutui nimivirheeseen

© Kuva: Getty Images

Washington Wizards, Phoenix Suns sekä Memphis Grizzlies olivat jo päässeet sopuun kolmen joukkueen pelaajakaupoista, kun viime hetkillä jo varmalta näyttänyt pelaajakauppa meni puihin.

Washington himoitsi riveihinsä Phoenixin Trevor Arizaa ja oli sopinut, että se lähettäisi Austin Riversin Phoenixiin ja Kelly Oubren Memphisiin. Memphis sen sijaan suostui päästämään Wayne Seldenin Washingtoniin paria varausoikeutta vastaan.

Kauppa tyssäsi kuitenkin, kun Phoenix luuli saavansa Memphisistä Dillon Brooksin. Memphis oli kuitenkin lähettämässä Phoenixin auringon alle MarShon Brooksia. Memphis veti käsijarrusta, kun paljastui Phoenixin havitelleen Dillon Brooksia ja näin kauppa jäi toteutumatta.

Phoenix ja Memphis eivät olleet suorassa keskusteluyhteydessä, vaan Washington toimi siirtokeskusteluissa välittäjänä, joten molempien seurojen syyttävä sormi kohdistuu nimenomaan Wizardsin johtoportaaseen.

ESPN:n mukaan Washington yrittää edelleen löytää keinoa saada Ariza riveihin ja keskustelee Phoenixin kanssa uusista vaihtoehdoista.


Järjetön diili: Teemu Pukki tekee ottelun 1. maalin – saat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Casino Winnerille alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto, että Pukki tekee ottelun 1. maalin tiistaina Armeniaa vastaan.
  3. Jos Pukki tekee ottelun 1. maalin, saat 50€ ilmaisvedon.