Ura Basketin sentteri, 206-senttinen senegalilaistaustainen Malik Dime siirtyy joulukuussa Bulgariaan.

Päävalmentaja Kristian Palotie näkee Malikin siirtymisessä Bulgariaan kahta puolta: seuran tavoite on auttaa nuoria pelaajia eteenpäin urallaan, ja toisaalta oikeanlaisen seuraavan askeleen löytäminen.

– Koen, että tehtävämme on kannustaa ja auttaa pelaajia ottamaan seuraava askel, kun sellainen on tarjolla. Toisaalta Korisliiga on osoittanut olevansa sarjan parhaille pelaajille ilmasilta Euroopan suursarjoihin, esimerkiksi Saksan BBL:ään, Ranskaan, VTB-liigaan tai muualle. Oma mielipiteeni on ehdottomasti se, että tämänlainen olisi pitänyt ja voinut olla seuraava siirto Malikille, kommentoi Palotie Uran sivuilla.

– Olen luonnollisesti pettynyt tähän lopputulokseen. Toivon olevani väärässä, ja että siirto osoittautuu Malikille hyväksi.

Malik palveli seuraa ja joukkuetta esimerkillisesti heti ensimmäisestä päivästä, kun hän meille saapui.

  • Samaa pelaajaa emme varmasti tule löytämään ja nyt avarramme katsetta, kun korvaajaa etsitään, pohtii Palotie.