James Harden ratkaisi Houstonille voiton Golden Statesta – Toronton tähti sai kylmän vastaanoton entisessä kotihallissaan

© Kuva: Getty Images

Houston Rockets otti makoisan jatkoaikavoiton hallitsevan mestari Golden Staten kotikentällä viime yönä.

Houstonin tähti oli jälleen James Harden, joka tulitti ottelussa 44 pisteen tripla-tuplan (44/10/15s). Samalla Hardenista tuli viimeisen 30 vuoden aikana vasta kolmas pelaaja, joka on 10 ottelun aikana tehnyt vähintään 400 pistettä. Muut ovat olleet Kobe Bryant ja Michael Jordan. Harden naulasi myös ratkaisevan kolmen pisteen heiton sisään sekunti ennen loppua. Golden Staten tehokkain oli 35 nakutellut Stephen Curry.

Kawhi Leonard sai kylmän vastaanoton entisessä kotihallissaan, kun Toronto vieraili San Antoniossa. Leonardin vierailu ei mennyt aivan nappiin, sillä San Antonio otti ottelusta voiton. Vaihtokaupan yhteydessä Leonardin kanssa joukkuetta päikseen vaihtanut DeMar DeRozan oli San Antonion ykkösnimi, kun hän tilastoi uransa ensimmäisen tripla-tuplan (21/14/11s).

Jamal Murray oli Denverin sankari, kun hän takoi 36 pistettä Sacramentoa vastaan. Murrayn pisteistä peräti 34 tuli toisella puoliajalla.

NBA:n viime yön tulokset:
San Antonio-Toronto 125-107
Sacramento-Denver 113-117
Golden State-Houston 134-135


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.