Susijengin takamiehille voittoja eurokentillä

© Kuva: fiba.com

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

Bayern München pisti tiukasti hanttiin Moskovan TsSKA:lle Euroliigan ottelussa, mutta joutui lopulta taipumaan 70-77 (37-35). Bayern oli pitkään yllätyksessä kiinni, mutta TsSKA nousi vahvan päätösneljänneksen turvin voittoon. Koponen oli joukkueensa paras pistemies yhdessä Nihad Dedovicin kanssa heittäen 12 pistettä. Koposen tilastoihin kertyi myös yksi riisto. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Malaga nappasi toisen voittonsa EuroCupin jatkolohkossa nitistettyään kotonaan Limogesin 79-72 (41-31). Salin pussitti ottelussa kuusi pistettä ja tilastoihin kertyi myös neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Malaga on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama Frankfurt Skyliners taipui ASVEL Lyon-Villeurbannelle selvästi 58-70 (29-33). Erik Murphyllä ja Shawn Huffilla oli tehojen valossa hieman vaisumpi iltapuhde, sillä Murphy jäi pisteittä ja Huff sai yhden kakkosen sukan läpi. Murphy keräsi tilastoihinsa kuitenkin kaksi levypalloa, syötön ja torjunnan. Huff nappasi yhden levypallon kouriinsa. Frankfurt on hävinnyt kaikki kolme jatkolohkon otteluaan EuroCupissa.
Ottelutilastot

Wilson pääsi Lietkabelisin kanssa juhlimaan tärkeää voittoa Mestarien liigassa voittamalla kotonaan Brose Bambergin 84-67 (45-32). Wilson juonitteli ottelussa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Voitolla Lietkabelis piti jatkohaaveensa elossa ollen lohkossaan nyt viidentenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin alkuvuosi on ollut haastava, kun se on edelleen vuoden 2019 osalta voitoitta Strasbourgin taipuessa Mestarien liigassa liettualaiselle Neptunasille 80-90 (44-44). Strasbourg on nyt lohkossaan neljäntenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion koutsaama Crailsheim Merlins otti tärkeän 99-94 (86-86, 50-44)-jatkoaikavoiton Löwen Braunschweigista. Voitto oli Crailsheimille toinen peräkkäinen ja samalla kauden kolmas.

– Kolme viikkoa sitten pelasimme kauden huonoimman ottelumme Mitteldeutscheriä vastaan. Meidän oli katsottava totuutta silmiin ja ymmärtää missä tilanteessa seisoimme. Sen jälkeen olemme päässeet lähemmäs sinne minne haluamme, Iisalo pohdiskeli Bundesliigan sivujen mukaan.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan esitti komean takaa-ajon Skallagrimuria vastaan. Stjarnan oli ensimmäisen puoliajan vielä pinteessä, mutta hurja toinen puoliaika siivitti sen 94-80 (36-56)-voittoon. Stjarnan kuittasi päätösneljänneksen peräti 31-9. Kanervo pussitti 11 pistettä, neljä levypalloa ja neljä syöttöä. Stjarnan on kolmannella sijalla sarjassa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote