KTP-Basket ei hätkähtänyt Kaarinan Ura Basketin alkuhetkien mainiosta heittopelistä, vaan sarjapisteet jäivät tiistai-illan ainokaisessa Korisliiga-kohtaamisessa Kotkaan 88–68 (49–33).

KTP:lle voitto oli jo seitsemäs peräkkäinen kotiparketilla. Kaikkiaan voitto oli kotkalaisjoukkueen kauden 14.

Ottelun avauspuolisko oli kaksivaiheinen. Ura aloitti erittäin terävästi tarkan heittotyöskentelynsä turvin. Vierasjoukkue johti ensimmäisellä jaksolla parhaimmillaan yhdeksällä pisteellä, kunnes KTP otti hiljalleen ohjat käsiinsä.

KTP vei ensimmäisen puoliajan viimeiset 15 minuuttia tylysti numeroin 39–16. Kotkalaisten huuman viimeisteli kahden pisteen suorituksellaan 43-vuotias Jari Vekkilä. Näin Vekkilä avasi kauden pistetilinsä Korisliigassa.

Toisella puoliajalla Ura ei onnistunut käynnistämään kunnollista kiriä. Viime aikoina vakuuttavasti pelannut KTP piti vierailijat selvästi takanaan.

KTP:n ottelun tehokkaimmat olivat kapteeni Michael Pounds (17/4/2s) ja Kevin Langford (18/6). Seagullsista Kotkaan siirtynyt Jalen Jackson (12/4/6s/3r) debytoi KTP:n paidassa eriomaisesti.

Uran tehopelaaja oli jälleen kerran heittovoimainen Avery Woodson (22/5/3s). Ilahduttavaa oli myös puolustusekspertti Pyry Rainamaan paluu tositoimiin alkukaudesta tapahtuneen loukkaantumisen jäljiltä.

Ura Basket on hävinnyt nyt jokaisen ottelun marraskuun pelaajaksi valitun sentteri Malik Dimen lähdön jälkeen. Puolustuksen lukkona ja maalivahtina toimineen Dimen vaihdettua Korisliigan kentät Bulgarian pääsarjaan on Ura hävinnyt seitsemän ottelua. Noissa otteluissa vastustajat ovat vieläpä tehneet keskimäärin miltei sata pistettä.