Susiladies-pelaajalle kova voitto Saksassa – ”Päällimmäisenä tosi hyvä fiilis”

© Kuva: Juha Tamminen

Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä, kun Saarlouis otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa. Ruotsissa Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt venyttämään Norrköpingin voittoputkea.

Saksan Bundesliigassa Tulosen Saarlouis otti ison voiton kaataessaan vieraskentällä BG 74:n 64-56 (26-24). Tulonen lukeutui joukkueensa parhaimpiin yhdeksällä pisteellä ja kolmella levypallolla. Voitto oli Saarlouisille toinen peräkkäinen ja se on sarjassa kymmenentenä.

– Päällimmäisenä tosi hyvä fiilis. Todella tärkeä voitto. Omat virhevaikeudet jäivät vähän harmittamaan, kun tänään olisi kyllä kulkenut varmasti enemmänkin. Pelasimme hyvin joukkueena, saimme vähemmän tyhmiä menetyksiä kuin yleensä ja harjoittelimme viikolla oikeita asioita. Lisäksi Göttingeniin on Saarlouisista noin seitsemän tunnin matka ja sen tekeminen jo edellispäivänä ja yöpyminen hyvässä hotellissa auttoi varmasti ihan valtavasti. Siitä voi kiittää organisaatiota, että panosti oikeassa paikassa, Tulonen iloitsi Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries hävisi jatkoajan jälkeen niukasti Braunschweigin vieraana 68-72 (60-60, 31-37). Mäkitalo urakoi ottelussa peräti 40,5 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa. Äijänen kartutti tilastojaan kahdella pisteellä, kahdella levypallolla ja riistolla. Donau-Ries on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen heitti kuusi pistettä ja otti kolme levypalloa, kun Chemnitz hävisi hallitsevan mestari Kelternin vieraana 59-92 (29-54). Camilla Grönberg kärsii alaraajavammasta eikä ollut Chemnitzin kokoonpanossa. Chemnitz on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet koki niukan 56-58 (32-28)-tappion Zaragozan vieraana. Äijänen käytti saamansa 8,5 minuuttia tehokkaasti kuudella pisteellä ja levypallolla. Tappiosta huolimatta Sedis Basquet piti paikkansa neljäntenä.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna taipui Segle XXI:n vieraana 47-74 (20-37). Pounds kasasi viisi pistettä ja yhden syötön. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä 13.
Ottelutilastot

Pelanderin Norrköping seitsemän ottelun voittoputki katkesi, kun se hävisi kotonaan tappioitta kauden pelanneelle Uumajalle 50-69 (25-34). Pelander teki komean 13 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja tilastot komistuivat myös yhdellä syötöllä ja kolmella riistolla. Norrköping on sarjassa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnica Gdansk hävisi kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Torunille selvästi 69-109 (42-50). Holopainen oli joukkueensa parhaimpia 13 pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Gdansk on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!