Susijengi otti pakkovoiton kaadettuaan komean esityksen jälkeen Ranskan 76-69 (31-33). Voitto tarkoitti sitä, että Suomen MM-haaveet pysyvät elossa. MM-kisoihin päästäkseen Suomen on voitettava Venäjä sunnuntaina vähintään kolmella pisteellä.

Ottelu alku oli molempien joukkueiden osalta hieman hermostunutta peliä. Susijengin ensimmäiset koriyritykset kilpistyivät rautoihin, mutta toisaalta intensiivinen puolustus pakotti Ranskan vaikeisiin heittoihin. Suomen hyökkäyspelaaminen oli kuitenkin vaikeaa. Peli puuroutui, pallo ei liikkunut ja ratkaisut olivat vaikeita. Henrik Dettmann olikin pakotettu aikalisään seitsemän minuutin jälkeen, kun taululla olivat lukemat 6-12. Topias Palmi ja Antti Kanervo avasivat hieman lukkoja onnistuneilla kolmosilla ja toivat Suomen kahden pisteen päähän ja viime hetkillä Jamar Wilson heitti Suomen tasoihin vapaaheittoviivalta. Näin toiselle neljännekselle lähdettiin 14-14-tilanteesta. Ensimmäisen neljänneksen erikoisuus oli vain yksi onnistunut kahden pisteen heitto ja Ranska kahmi peräti seitsemän hyökkäyspään levypalloa.

Toiselle puoliajalle Suomi tuli terävästi. Alexander Madsen toi kaivattuja onnistumisia molemmissa päissä kenttää ja hyökkäyksessä Palmin röyhkeys piti Suomen pelissä mukana. Jakson loppupuolta kohden Suomen hyökkäyspeliin löytyi liikettä ja Juho Nenonen nosteli pari tärkeää kuppia toimien katsomon herättelijänä. Harmillinen menetys viime sekunneilla nosti Ranskan kuitenkin 33-31-taukojohtoon. Ensimmäisellä puoliajalla Susijengi sai hyvin energiaa penkiltä ja vaihtopelaajat heittivätkin 16 pistettä.

Toiselle puoliajalle Suomi tuli taistelevalla ilmeellä ja irtopallot jäivät hyvällä prosentilla suomalaisten näppeihin ja puolustuksen korkea intensiteetti aiheutti ranskalaisille vaikeuksia. Samalla Suomen virhetili kuitenkin täyttyi nopeasti ja Ranska pääsi vapaaheittoviivalta rankaisemaan. Wilsonin pujottelu ja Shawn Huffin kolmonen nosti Susijengin jakson puolivälissä viiden pisteen johtoon ja samalla Ranska joutui ottamaan aikalisän kootakseen rivistönsä. Mikael Jantusen onnistumisilla Suomi pääsi seitsemän pisteen johtoon, mutta Ranska kuroi nopeasti eron umpeen. Suomi pelasi kuitenkin vahvan lopun ja Sasu Salin pommitti Suomen 53-48-johdossa viimeiselle neljännekselle.

Erinomaisen pelin pelannut Wilson heitti Suomen jo kymmenen pisteen johtoon ja samaan aikaan puolustuksessa Madsen jatkoi loistavaa peliään. Huolenaihetta toivat Madsenin ja Tuukka Kotin neljännet virheet, mutta Suomen ote ei siitä huolimatta hellittänyt. Wilson nosteli kuppeja ja samaan aikaan puolustuksessa saatiin stoppeja.

Susijengin peli ei olisi Susijengin peli, mikäli ottelu ei menisi jännäksi. Pari minuuttia ennen loppua Ranska nousi takaisin peliin mukaan ja kavensi eron neljään. Suomen sankariksi nousi tuttu Ranskan kaataja Wilson, joka teki ottelussa yhteensä 29 pistettä. Wilson teki loppuhetkillä kovia koreja pitäen Suomen johdossa, mutta Ranska ei luovuttanut ja tuli kolmen pisteen päähän minuutti ennen loppua. Vapaaheittoviivalta Wilson nosti eron taas viiteen 52,5 sekuntia ennen loppua. Ranska ei onnistunut seuraavasta hyökkäyksestä ja Salin sinetöi voiton vapaaheittoviivalta.