Honka ja Capitals voiton päässä naisten I divisioonan finaalipaikasta

© Kuva: Ilari Isotalo

Tapiolan Honka ja Helmi Capitals nappasivat toiset voittonsa naisten Divarin välieräpareissa ja tarttuivat samalla tiukemmin kiinni sarjan finaalipaikkaan.

Ensimmäisen välieräparin toinen kohtaaminen käytiin Riennon kotihallissa Turussa, jossa Honka karkasi jo ensimmäisessä erässä reiluun johtoon. Vieraat säilyttivät johtoasemansa loppuvihellykseen saakka ja varmistivat toisen välierävoittonsa suvereenisti lukemin 53-73 (27-48).

Hongan joukkueesta kaksinumeroisille lukemille ylsivät Jemina Airaksinen (14 pistettä/8 levypalloa), Henna Sandvik (12/5) ja tupla-tuplan tilastoinut Noora Markkanen (11/10/4 syöttöä). Riennon Aada Pekkalainen piti joukkuettaan pystyssä pussittamalla 23 pistettä ja kauhomalla 11 levypalloa.

Toisessa välieräparissa noudatettiin lähes samaa kaavaa, kun Helmi Capitals karisti Ringsiden kannoiltaan toisessa erässä ja repi eron parhaimmillaan 24 pisteeseen. Capitals rynni toiseen välierävoittoonsa loppunumeroin 77-59 (41-26).

Helsinkiläisryhmä Capitals tarjoili onnistumisia laajalla rintamalla neljän pelaajan yltäessä kaksinumeroisille lukemille. Yasmine Blomfelt oli joukkueensa paras korintekijä 15 pisteellä ja sentteri Emmi Järn oli jälleen kovassa vedossa viimeistellen 10 pistettä, hurjat 15 levypalloa ja seitsemän syöttöä.

Ringsiden Emerita Mashaire oli ottelun kovin pistenikkari 20 pisteellä konkarilaituri Laura Vatasen vääntäessä joukkueelle yhdeksän pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran keskiviikkoiltana, jolloin Hongalla ja Capitalsilla on ensimmäinen mahdollisuus laittaa ottelusarja katkolle ja varmistaa paikkansa naisten I divisioonan finaalissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.