Maajoukkueessa viime vuonna lopettanut 31-vuotias sentteri Gerald Lee Jr. avasi Unibetin Triplatupla-podcastissa päätöstään lähteä Israelista kesken kauden.

”Junnu” Lee aloitti kauden Israelin pääsarjassa pelaavassa Ironi Nes Zionassa, mutta tammikuussa saatiin hieman yllättäen lukea, etteivät pelit jatkukaan enää Israelissa.

– Siinä oli aika monta tekijää.

– Ensinnäkin me emme nähneet valmentajan kanssa ihan samaan suuntaan ja se oli ehkä suurin syy. Sen lisäksi meidän takakentällä oli ykkös-, kakkos- ja kolmospaikalla kolme jenkkiä, jotka tykkäsivät aika paljon plärätä palloa eivätkä tykänneet hirveästi syötellä. Aika moni tuttu sanoi meidän pelejä nähneenä, että se oli aika hirveää kuraa, Lee Jr. paljasti Triplatuplan vieraana.

Lee Jr. kertoi myös, että osittain sopimuksen purkaminen liittyi kehon antamiin signaaleihin.

– Kroppaan alkoi sattua kesken kautta sen verran, että oli parempi laittaa pillit pussiin ja palata Suomeen.

Kaikkinensa aika Nes Zionassa oli haastavaa.

– Hassuahan tässä on se, että viime kaudella pelasin siellä samassa sarjassa eri joukkueessa. Silloin oli niin kiva pelata ja mennä joka päivä treeneihin. Silloin sai palloja oikeisiin paikkoihin ja itseluottamus kasvoi. Sitten tässä toisessa joukkueessa takamiehet pläräilivät pallon kanssa eivätkä syötelleet, niin siinä alkaa itseluottamus mennä ja kun valmentaja on eri mieltä asioista, niin eihän se kivaa ole. Eikä siellä sitten ole mukava olla.

Tällä hetkellä Lee Jr. on Suomessa, mutta pelikuviot ovat vielä täysin auki.

– Katsellaan, Lee Jr. tyytyi toteamaan.