Nina Augustinin Robert Morris kaatui valtakunnallisen lopputurnauksen avauskierroksella Louisvillelle lukemin 34-69 (15-37).

Koko kaudella ainoastaan kolme tappiota kärsinyt Louisville oli Augustinin Robert Morrisille liikaa NCAA:n lopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella. Kovatasoisen ACC-konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva Louisville piti vastustajansa alle 12 pisteessä jokaisella neljänneksellä ja eteni lopputurnauksen seuraavalle kierrokselle suvereenilla 34-69 (15-37)-voitolla.

Augustin pelasi viisikossa 15 minuuttia merkkauttaen yhden syötön, mutta jääden kauden päätösottelussa pisteittä.

Erityisesti konferenssin pudotuspeleissä loistanut Augustin urakoi toisella kaudellaan keskimäärin 24 minuuttia ottelua kohden 7,5 pisteen, 1,7 levypallon ja 2,3 syötön keskiarvolla.

Rokkanen ja Koskimies WNIT-turnauksessa

Sara Rokkasen ja Elina Koskimiehen kaudet jatkuivat konferenssien päätyttyä WNIT-kutsuturnauksessa.

Kotiedun ensimmäisen kierroksen otteluun ansainnut Toledo kaatoi avausvastustajansa Seton Hallin Savage Arenalla luvuin 65-71 (29-44). Rokkanen hyödynsi 16 peliminuuttiaan tehokkaasti pussittaen 10 pistettä sekä kirjauttamalla yhden syötön ja levypallon.

Turnauksen toisella kierroksella sunnuntaina Toledo kohtaa Big Ten-konferenssissa otelleen Northwesternin.

Koskimiehen Americanin matka päättyi turnauksen ensimmäiseen kierrokseen, kun Ivy League-joukkue Penn vei kotivoiton vakuuttavan avauspuoliajan turvin numeroin 45-64 (17-38). Koskimies urakoi viisikossa 33 minuuttia, mutta tiivis puolustus onnistui pitämään suomalaistakamiehen heitot kurissa.

Seniori tilastoi viimeisessä yliopisto-ottelussaan kolme pistettä, neljä syöttöä, yhden levypallon ja pallonriiston.

Koskimiehen neljäs kausi Yhdysvaltojen yliopistoparketeilla päättyi komeasti 10,7 pisteen, 3,8 levypallon ja 1,5 syötön keskiarvoilla. Pitkin kautta koko yliopistosarjan vapaaheittotilaston kärkikymmenikössä majaillut Koskimies kuului Americanin avausviisikkoon kaikissa 33 ottelussa pelaten keskimäärin 33 minuuttia ottelua kohden.