Markkasen Bulls miettii kesän pelaajasiirtoja – ”Olemme keskustelleet siitä”

© Kuva: Getty Images

NBA:n ensi kesästä on luvassa mielenkiintoinen pelaajasiirtojen suhteen, sillä todella moni iso kala on vapailla markkinoilla.

Chicago Bulls toivoo saavansa mahdollisimman korkean varauksen, mutta sen lisäksi seurajohto katsoo myös mahdollisia vapaita agentteja kesän aikana. Päävalmentaja Jim Boylen kertoo chicagolaisen Sun-Timesin sivuilla, ettei pelaajien nimistä ole vielä keskusteltu tarkemmin, vaan pääosassa ovat pikemminkin pelaajien ominaisuudet.

– Tarkempiin yksityiskohtiin menemättä, pelaajia jotka kilpailevat ja pelaajia joilla on moottori. Olemme keskustelleet siitä, että pitää olla kyky vartioida meidän divisioonan kovimpia pelaajia. Kuka vartioi Giannisia (Antetokounmpo)? Kuka vartioi Blakea (Griffin)? Voimmeko kasvattaa nykypelaajistamme sellaisia, jotka pystyvät puolustamaan heitä. Ne ovat keskusteluita joita olemme käyneet, Boylen paljastaa.

Bullsin pääpomo Michael Reinsdorfin mukaan kesän pelaajahankintojen vastuu on koripalloasioiden varapresidentti John Paxonilla ja GM Gar Formanilla. On kaksikon päätettävissä lähteekö Bulls jahtaamaan tähtiluokan nimeä, vai leventämään kokoonpanoaan.

– Jos John ja Gar löytävät pelaajan jota jahtaavat ja käyttävät jäljellä olevan palkkakaton siihen, se on heidän päätöksensä. Jos he tulevat ja sanovat haluavansa 2-3 kokenutta pelaajaa, niin sekin on heidän päätöksensä, Bullsin rahakirstun päällä oleva Reinsdorf valottaa.

Kesän vapailla markkinoilla on tarjolla muun muassa Kevin Durantin, Kawhi Leonardin, Kyrie Irvingin, Klay Thompsonin, Jimmy Butlerin, Kemba Walkerin, Tobias Harrisin, Khris Middletonin ja Al Horfordin kaltaisia kovia nimiä.

On kuitenkin epätodennäköistä, että Bulls saisi ketään tuon kaliiperin pelaajaa, sillä sarjataulukon hännillä rypevä Bulls ei ole houkuttelevin vaihtoehto suurimmille tähdille.


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.