16-vuotiaiden tyttöjen finaalisarja ratkesi

© Kuva: Juha Tamminen

16-vuotiaiden tyttöjen finaalisarja päättyi Helmi Basketin mestaruusjuhiin, kun joukkue nujersi Tampereen Pyrinnön kolmannessa kohtaamisessa lukemin 74-51 (40-32).

Ratkaiseva loppuottelu alkoi vierasjoukkue Pyrinnön komennossa, mutta taistelutahtoinen Helmi Basket nousi jo puoliajalle mentäessä rinnalle ja ohi. Kotijoukkue piti päänsä kylmänä loppuun saakka ja pääsi juhlimaan ikäluokkansa Suomen mestaruutta voittolukemin 74-51 (40-32).

– Ensinnäkin kiitos tytöille, staffille ja kaikille mukana eläneille. On etuoikeus valmentaa tällaisia tyttöjä. Kiitos myös Pyrinnölle! Vastassa oli koko sarjan erittäin urheilullinen ja taitava joukkue, ja tänään pystyttiin vastaamaan haasteeseen. Kolmannella jaksolla saatiin tarvittavat stopit ja muutamat vapauttavat korit, Helmi Basketin valmentaja Santeri Savolainen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Illan finaalissa mestarijoukkueen kovimmista tehoista vastasivat Hanna Ahola (20/10) Essia Hurme (14/7), Oona Koskelainen (13/8) ja Taika Uusimäki (8/11). Pyrinnön ykköstykki oli 12 pistettä ja kahdeksan levypalloa tehtaillut Emilia Hermans.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.