Raiders kaivoi finaalisarjan kolmannen voittonsa nujertamalla Tapiolan Hongan kotihallissaan numeroin 85-69 (35-41). Raiders vei mestaruuden otteluvoitoin 3-1.

Raiders Basket kruunattiin miesten Divari-B:n mestariksi neljännen loppuottelun päätteeksi.

Edellisen kohtaamisen nimiinsä vienyt vierasjoukkue Honka aloitti ottelun ryminällä repien ensimmäisellä kympillä yhdentoista pisteen johtoaseman. Raiders sai kuitenkin rivinsä kuntoon nousten vastustajan iholle ja puoliajalle mentäessä eroa oli enää kuusi pistettä Hongan hyväksi.

Kotijoukkue piti hyvää draivia yllä kivuten tauon jälkeen nopeasti johtoon ja pitäen ottelun langat käsissään loppuun saakka. Raiders kaasutteli mestaruuteen loppunumeroin 85-69 (35-41).

– Alussa oltiin helisemässä, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin pystyttiin vastaamaan Hongan fyysisiin otteisiin. Jesse Viita teki jälleen ratkaisevan hyvää työtä erittäin kovan pelaajan Jouko Järvisen kurissa pitämiseksi. Nyt on upeat fiilikset voitosta ja saan olla ylpeä jokaisesta pelaajasta! Iso kiitos mahtavasta tunnelmasta myös kotiyleisölle, Raidersin valmentaja Olli-Pekka Auvinen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Mestarijoukkueen pistetykityksestä vastasivat vakuuttavaa jälkeä finaalisarjassa tehneet Derylton Hill (21/12), Otso Laakkonen (19/4) ja Jordan Jacks (15/4/10s). Jesse Viidan uurastus tuotti Raidersille 10 pistettä ja viisi levypalloa. Hongan taistelutahdon ilmentymä Jouko Järvinen (20/10/9s) jäi komeissa tehoissaan yhden syöttöpisteen vajaaksi tripla-tuplasta.

Raiders Basket saa voittonsa myötä mahdollisuuden hakea paikkaa ensi kaudeksi miesten I divisioona A:han.