Video: Susijengin takamieheltä harvinainen donkki – suomalaisvalmentajan joukkueelta paha sulaminen

© Kuva: fiba.com

Jamar Wilsonin erinomaiset otteet ovat jatkuneet Liettuan liigan pronssipeleissä, mutta harmittavasti ne eivät ole tuoneet Lietkabelisille voittoja. Ranskan liigassa Strasbourgin ja Lassi Tuovin kausi päättyi pudotuspelien avauskierroksella.

Lietkabelis mittelee Neptunasia vastaan Liettuan liigan pronssimitalista. Kahden ottelun jälkeen Lietkabelis on tappiolla 0-2.

Wilson tykitti joukkueiden ensimmäisessä ottelussa peräti 25 pistettä ja koristeli tilastojaan vielä levypallolla ja kahdella syötöllä, mutta Neptunas oli kotonaan vahvempi 89-77 (39-35).
Ottelutilastot

Kotikentällään Lietkabelis taisteli voitosta viime hetkille saakka, mutta Neptunasin vahva viimeinen neljännes (24-12) siivitti sen 88-75 (50-42)-voittoon. Tällä kertaa Wilson kunnostautui enemmän syöttäjänä antaen viisi karkkia joukkuekavereilleen ja siinä sivussa hän pussitti 11 pistettä, otti kolme levypalloa ja riisti kertaalleen. Hän vastasi myös yhdestä illan komeimmasta suorituksesta.

Pronssimitaliin vaaditaan kolme voittoa ja ottelupari on ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina Neptunasin kotihallissa.
Ottelutilastot

Strasbourg oli selkä seinää vasten pudotuspelien avauskierroksella hävittyään Dijonille ensimmäisen ottelun vieraskentällä. Alussa kaikki näytti Strasbourgin kannalta hyvältä, kun se johti kotiotteluaan parhaimmillaan jo 31 pisteellä, mutta Dijon esitti toisella puoliajalla huiman nousun ja eteni välieriin 89-85 (75-75, 51-22)-jatkoaikavoitolla. Näin Strasbourg putosi jatkosta suoraan otteluvoiton 0-2.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.