Mestarien liigassa tähän mennessä kovin taso – Karhu edustaa Korisliigaa

Koripallon Mestarien liigaan osallistuu tällä kaudella 48 kahdeksan joukkuetta.

Neljättä kertaa järjestettävässä Mestarien liigassa nähdään vähintään 16 kotimaansa mestaria. Lohkovaiheeseen suoraan etenevistä joukkueista 23/24 selvitti tiensä pudotuspeleihin ja 18 oli oman sarjansa viiden parhaan joukossa.

Mestarien liigan karsintakierrokset pääsevät vauhtiin 17.9., jolloin alkaa ensimmäinen kahdesta karsintakierroksesta. Lohkovaihe käynnistyy 8.10.

Tällä kaudella lohkovaiheeseen pääsee 32 joukkuetta, joista kahdeksan selviytyy karsintojen kautta. Lohkovaihe pelataan neljässä kahdeksan joukkueen lohkossa, joista neljä parasta etenee jatkopeleihin. Neljännes- ja puolivälieriin on tulossa täksi kaudeksi muutos, sillä ottelut pelataan paras kolmesta -järjestelmällä.

Karhu on hallitsevana Korisliigan mestarina mukana ainoana suomalaisjoukkueena. Karhu aloittaa pelit ensimmäiseltä karsintakierrokselta. Suomalaisväriä nähdään lisäksi ainakin Lassi Tuovin muodossa, sillä Tuovin valmentama SIG Strasbourg on mukana suoraan lohkovaiheessa.

Karsintojen otteluparien ja lohkojen arvonnat suoritetaan 4.7.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.