Chicago Bullsin päävalmentaja vihjaisi ensi kauden avausviisikosta – Markkasella iso rooli

© Kuva: Getty Images

Chicago Bulls on muokannut joukkuettaan kesän aikana, mutta päävalmentaja Jim Boylenin mukaan ensi kauden oletetussa avausviisikossa ei nähdä suuria yllätyksiä.

Bulls on vahvistanut rivejään kesän aikana hankkimalla takamies Tomas Satoranskyn sekä laituri Thaddeus Youngin. Lisäksi varaustilaisuudesta mukaan tarttuivat takamieslupaus Coby White sekä sentteri Daniel Gafford.

Joukkueesta on lähtenyt kauden kesän aikana muun muassa monivuotinen luottosentteri Robin Lopez, jonka paikan aloitusviisikossa nappaa viime vuoden seitsemäs varaus Wendell Carter.

Muilta osin Boylenin aloitusviisikon suunnitelmat ovat pitkälti samat kuin viime kauden lopulla. Carterin lisäksi päävalmentajan ennakoimaan avausviisikkoon kuuluvat Kris Dunn, Zach LaVine, Otto Porter sekä Lauri Markkanen. Boylen kertoi mietteistään NBA TV:n haastattelussa.

Erityisesti Dunnin kohtalo on puhuttanut Bullsin ympärillä tällä kaudella. Whiten ja Satoranskyn lisäksi joukkue uusi Ryan Arcidiaconon sopimuksen, joten takamiehen paikalle on tunkua. Boylenilla tuntuu haastattelun perusteella olevan kuitenkin Dunnille käyttöä myös ensi kaudella.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.