Korisliigan sarjanousijalle huippuyliopiston kasvatti – “Tulemme näkemään ilmavia suorituksia”

© Kuva: Getty Images

Lahti Basketball ja Desmond Hubert, 27, ovat solmineet ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on kuukauden koeaika.

Hubert siirtyy Lahteen Ruotsista, jossa viime kaudella edusti Köping Starssissa. Maineikkaan North Carolina yliopiston kasvatti Hubert aloittaa Lahdessa kolmannen kautensa ammattilaisena. Ensimmäinen kausi ammattilaisena vei Hubertin Kanadaan, toinen Ruotsiin ja nyt tie vie Lahteen.

Köpingin riveissä 207-senttinen Hubert pelasi 33 ottelua 10 pisteen ja 7 levypallon keskiarvoilla. Kahden pisteen heitot upposivat huikealla 65% tarkkuudella. Vastustajan heiton sentteri lakaisi keskimäärin 1.60 kertaa ottelua kohden.

– Desmond on sentterin tontilla viihtyvä pelaaja. Hän on urheilullinen pelaaja, joka tuo meille rutkasti levypallovoimaa lisää molempiin kenttäpäätyihin. Urheilullisuutensa ansiosta hän tuo meille erilaisia vaihtoehtoja niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän. Uskoisin myös, että tulemme näkemään ilmavia suorituksia ensi kaudella Lahti Energia -areenalla Hubertin ollessa kentällä, kommentoi päävalmentaja Petri Velling seuran sivuilla.

Lahti Basketballilla on sopimukset Vesa Mäkäläisen, Tuomas Hirvosen, Ali Aholan, Arttu Saarijärven, Otto Aallon, Roi Bymanin, Eemeli Lampenin, Jarred Jonesin ja Desmond Hubertin kanssa. Päävalmentaja jatkaa Petri Velling.

Lähde: Lahti Basketballin kotisivut