BC Nokia on tehnyt pelaajasopimuksen 24-vuotiaan Stacy Davisin kanssa. 198-senttinen Davis on Pepperdinen yliopiston kaikkien aikojen pisteykkönen ja on ehtinyt pelata jo kolmen kauden ajan ympäri maapallon.

Davis päätti yliopistouransa Pepperdinessa ollen yksi koulunsa kaikkien aikojen pelaajista. Neljän kauden aikana hän tehtaili keskimäärin 14,3 pistettä ja 8,0 levypalloa. Pepperdinen historiaan hän jätti jälkensä ollen koulun kaikkien aikojen pisteykkönen sekä kakkonen levypalloissa.

– Jos katsoo hänen tilastojaan niin näkee, että hän on todella tasainen pelaaja. Valmentajat tykkäävät siitä, Näätien päävalmentaja Greg Gibson hymyilee seuran tiedotteessa.

Davisin ammattilaisura alkoi 2016/17 Ukrainan Superliigassa, jossa hän tehtaili Cherkaski Mavpylle keskimäärin 13,0 pistettä ja 6,0 levypalloa ottelua kohden. Tie vei seuraavaksi kaudeksi 2017/18 Ranskan Pro B:hen STB Le Havreen ja Filippiinien pääsarjaan hetkeksi.

Edelliskauden 2018/19 Davis pelasi Slovakian pääsarjassa BC Prievidzassa keräten tilastoikseen 16,6 pistettä ja 5,5 levypalloa per ottelu sekä Meksikossa Solesissa 14,5 pisteen ja 6,2 levypallon keskiarvoilla.

– Hän on fiksu ja fyysinen iso pelaaja, joka pystyy heittämään kaukaa. Se on yhdistelmä, jonka uskon sopivan meidän joukkueeseen loistavasti.

Näätien ensi kauden joukkueeseen kuuluvat Davisin lisäksi Ladarius Tabb, Kalin Fisher, Tyler Flack, Shawn Hopkins, Lassi Nikkarinen, Daniel Dolenc, Niko Mattila, Teemu Sulonen ja Antti Ahonen. Harjoitusringin täydentävät Hugo Boman, Peetu Piirtola ja Topias Mead. Valmennuksesta vastaavat Greg Gibson, Tero Vasell ja Aleksi Koskinen.