BC Nokia kaatoi hallitsevan mestarin – ”Pelasimme mielestäni kovaa harjoitusotteluksi”

Alkavan Korisliiga-kauden kynnyksellä BC Nokia antoi maistiaisia nokialaisyleisölle, kun Näädät pieksi harjoitusottelussa hallitsevan Suomen mestarin Karhubasketin 97-77 (47-38). Näädät pääsi esittelemään runsaasti ensi kauden aseitaan: vauhdikasta avoimen kentän pelaamista ja urheilullisia suorituksia koriraudan yläpuolella.

Viime viikonloppuna miltei ilman yhteisiä harjoituksia pelannut Näädät on tällä valmistautumisviikolla joutunut olemaan vajaalla miehistöllä. Kalin Fisher ja Teemu Sulonen olivat poissa perjantain kokoonpanossa lievien loukkaantumisten takia ja Näädät on päässyt harjoittelemaan viidellä viittä vastaan vain kolmen päivän ajan.

– Pitää vain huolehtia niistä asioista, joita pystyy kontrolloimaan. Pyrimme ottamaan yhden askeleen eteenpäin joka päivä ja tänään onnistuimme siinä. Saimme jokaiselle pelaajalle isot minuutit ja pelasimme mielestäni kovaa harjoitusotteluksi. Näytimme väläyksiä siitä, että mitä pystymme olemaan, päävalmentaja Greg Gibson kommentoi nokialaisten sivuilla.

Kotijoukkue sai jokaiselta kahdeksalta pelaajaltaan onnistumisia, mutta pisimmän korren vetivät Stacy Davis (27/8), Shawn Hopkins (13/7), Tyler Flack (12/5), Niko Mattila (11/1/8 syöttöä), Lassi Nikkarinen (11/7/5 syöttöä/4 riistoa) sekä Daniel Dolenc (11/2).

Ensi viikolla pelattavaan Basketball Champions Leaguen karsintoihin valmistautuvalta Karhubasketilta erottuivat Evan Yates (15/2), Okko Järvi (12/3) ja Alex Thompson (12/4).

Näädät taas matkustaa ensi viikoksi Tallinnaan, jossa joukkue kohtaa tiistaina Tallin Kalevin ja torstaina BC Kalev/Cramon.

– Saamme alle yhteisiä harjoituksia, mahdollisuuden hitsautua yhteen ja puhua asioista. Ja tietysti tulemme saamaan myös kaksi erinomaista peliä, Gibson alustaa ensi viikkoa.

Ottelutilastot

Lähde: BC Nokian kotisivut


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä