Seagullsin Jarred Jonesin Salossa lauantaina saama alaraajavamma osoittautui pelätyn pahaksi. Jonesin kausi on ohi ja hän matkustaa kotiin jo torstaina.

Jones leikataan kotona Baltimoressa. Leikkauksesta toipuminen vie niin kauan, että tämä kausi on Jonesin osalta paketissa.

– Tämä oli kerrassaan musertava uutinen. Jarred oli joukkueelle todella tärkeä pelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Toivomme Jonesille voimia kuntoutukseen ja haluamme hänet ehdottomasti takaisin Lahteen, kun jalka on kunnossa. Uuden pelaajan etsiminen aloitettiin heti musertavan uutisen jälkeen maanantaina, kommentoi Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio seuran sivuilla.

Lahti Basketballilla on sopimukset Vesa Mäkäläisen, Tuomas Hirvosen, Arttu Saarijärven, Ali Aholan, Otto Aallon, Roi Bymanin, Sami Ikävalkon, Eemeli Lampenin, Luukas Vaaran, Eemi Luukkosen, Courtney Stockardin, Desmond Hubertin ja Devante Wallacen kanssa.

Seuraava harjoituspeli pelataan lauantaina 21.9. klo 15:00 Orimattila Areenalla. Vastaan asettuu Lapuan Korikobrat.