Pyrintö saa tuoreen vahvistuksen riveihinsä

Lauantain voitokkaan Korihait-ottelun jälkeen Pyrintö jatkaa kauttaan vieraskentällä, kun ensimmäiseen reissupeliin matkustetaan Turkuun Kupittaalle Kaarinan Ura Basket eGameStarsin vieraaksi.

Pyrintö siis avasi kautensa kotona voitolla, mutta peli oli tamperelaisille melko vaikean oloinen ja nuori haiparvi tarjosi todellisen haasteen. Vaikeasta ottelusta huolimatta paljon positiivisiakin asioita parketilla nähtiin. Kokeneet amerikkalaiset BJ Raymond ja Ray Nixon osoittivat, että heihin voidaan ratkaisuhetkillä luottaa. Takamies LJ Rose osoitti olevansa monipuolinen pelimies ja Lassi Kilpinen näytti, ettei lopullisen läpimurron odottelu ole täysin huuhaa-puhetta. Kilpisen lisäksi kotimaisesta osastosta kippari Antero Lehto osoitti edelleen olevansa rautaisessa kunnossa ja valmis 20. kauteensa.

Pyrinnön kokoonpanosta avausottelusta puuttui vielä Khalil Small, mutta mies pukee Pyrinnön paidan päälleen keskiviikkona. LJ Rosen pelikunto sen sijaan on epävarma pienen vamman vuoksi.

– Meillä on uusi mies Small kehissä ja puolestaan todennäköisesti sitten takamies Rose sivussa. Mielenkiintoista nähdä miten valmiita pystymme olemaan, kun joukkueessa on näitä pieniä muutoksia ja loukkaantumisia, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen valottaa seuran sivuilla.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.