Chicago Bullsin valmentaja vaatii Markkaselta enemmän – ”Haastan häntä siinä joka päivä”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin toinen harjoitusviikko on käynnistynyt ja joukkue on valmistautumassa kohti muutaman viikon päästä alkavaa sarjakautta. Päävalmentaja Jim Boylenilla on selvä kuva, millä osa-alueella Lauri Markkasella on parannettavaa.

Markkanen on kertonut saaneensa lisää voimaa kesän aikana ja Boylen toivoo sen näkyvän myös kentällä.

– Haluan hänen kehittyvän puolustuksellisesti ja haluan hänen olevan tasaisempi levypallopelaaja. Kun hän otti puolustuslevypalloja ja toi pallon ylös, erityisesti helmikuussa, olimme erittäin hyviä. Meitä oli vaikea puolustaa ja se sai hänet vauhtiin. Joten keskustelemme hänelle siitä, että ota levypalloja, se tuo sinuun energiaa, saat pallon käsiisi ja me olemme parempia. Joten haluan nähdä hänen tekevän enemmän sitä, Boylen kertoo chicagolaisen Sun-Timesin sivuilla.

Markkanen on tunnettu vahvana hyökkäyspään pelaajana, mutta Boylen kaipaa parannusta erityisesti puolustuspelaamiseen.

– Hänen täytyy kehittyä puolustuksellisesti. Ison laitahyökkääjän paikka sarjassamme on nykyään laituri ja sinun on pystyttävä vartioimaan. Haastan häntä siinä joka päivä. Joka päivä, kun hän tulee harjoitussaliin, haastan häntä: Ketä aiot vartioida tänään? Ja olen luottavainen, että hän pystyy siihen. Tiedän hänen tekevän töitä sen eteen, Boylen pohtii.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.